torstai 9. lokakuuta 2014

Valmis koti... Ainakin melkein :)

Projektimme alkaa lähestyä maalia ja Sievitalo ansioituneesti luovutti kotimme muuttovalmiina viikon sovitusta etuajassa. Kaupungin tarkastukset on tehty ja ensimmäinen yö uudessa kodissa nukuttu :)

Vielä muuttorumbaa ja sisustusostoksia edessä ennen kun kotimme saa viime silauksen.

Tässä vielä kuvat valmiista pinnoista:

Pääsisäänkäynti ja etupiha näyttävät vielä jokseenkin alastomilta, pelkän soran keskellä.


Terassin portaat odottavat vielä kaiteille pystylautoja ja terassin alaosa näkösuojaa.
Eteinen
Olohuone keittiöstä katsottuna




Kodinkoneet halusimme ostaa itse. Päädyimme Boschin laitteisiin.
Astianpesukone on piiloitettu kaapin verhoiluun ja nostettu lattiatasosta yhdellä laatikolla.
Lieden ääressä kokatessa voi seurustella muiden olohuoneessa olevien kanssa.
wc
Olohuone jatkuu pariovin erotettuun tv-katseluhuoneeseen.


Pikkuherran huone

Master bedroom

Vieras-/työhuone

Kodinhoitohuoneeseen halusimme paljon laatikkotilaa ja tasoa.

Kylpyhuone on tilava ja avara.
Saunan halusimme teettä itse, koska hyvä ystävämme on erikoistunut saunojen ja huonekalujen rakentamiseen. Saunan lauteet suunnitteli ja toteutti Taitoasennus Kaarinasta. Lisää heidän aikaansaannoksista www.taitoasennus.fi.

Seinille valitsimme lämpökäsitellyn haavan ja laudemateriaaliksi käsittelemätön haapa. Itse vielä tulemme käsittelemään lauteet parafiiniöljyllä.Kiuas on Harvian Legend 150 ja piippuna Schiedelin teräspiippu.





J & P

16 kommenttia:

  1. kyllä teidän nyt kelpaa! kuinka kaunista! rutkasti onnea ja rakkautta uuteen kotiinne <3 t. tiina

    VastaaPoista
  2. Ihanalta näyttää ! Eipä malttaisi odottaa oman valmistumista! Mikä sävy teillä on keittiön tasossa entä mitkä kylppärin laatat seinässä ? Meillä on nuo materiaalivalinnat juuri käsillä ja siksi on kiva nähdä näitä valmiita koteja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keittiön taso on omegakeittiöiden antiikki puu ja kylppärissä... Kylppärissä laatat Domenico sarjaa ja värit white ja grey. Laattoja kannattaa mennä, johonkin paikalliseen värisilmään, sillä meillä ainakin kävi niin, että päädyimme laattoihin, jotka olimme yli viivanneet esitteestä ensimmäisenä, ja taas toisinpäin, joista olimme aivan varma mitkä tulee seinälle hylkääntyi aika nopeasti.

      Poista
  3. Hei! Kaunis koti teillä. Minua kiinnostaisi kovasti seuraavat asiat: keittiön ja kodinhoitohuoneen ovien värisävy (ja onko kyseessä maalatut vai kalvo-ovet keittiössä?), laminaatti ja jalkalistan "väri", sekä mitä laattaa kodinhoitohuoneen lattia on, ja onko kodarin taso "harmaa laasti"? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, Kodinhoitohuoneen välitilan laatta on Touch mosaico white ja lattissa Concept Bianco, Jalkalistan väri on mahdollisimman lähellä laminaatin väriä eli vaalean harmaa numerokoodi on 10042.
      Keittiön ovat ovat kalvoitettu ja väri pitää tarkistaa papereista, ikävänä yllätykseä tuli, että koritelistat kaappien yläpuolella on eri värisävy kuin kaapeissa. Tästä Keittiömyyjä olisi voinut tapaamisessa mainita.

      Poista
    2. Ok, kiitos. :) Onko se lista kaappien alapuolella (valolista?) myös sitä sävyä, kuin se ylempi koristelista, vai onko samaa sävyä kaappejen kanssa?

      Poista
    3. Juu valolista ja koristelista ovat saman sävyisiä, vain kaapitsiinä välissä eri värisiä

      Poista
  4. Ooh, näyttää upealta! Ihan niinkuin ninnu sanoi, ei malttaisi odottaa oman valmistumista. Mikäs tuo teidän laminaatin sävy on ja entä lattialaatat kylppärissä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laminaatiksi valitsimme mallistosta vaalean harmaan ja kosteissa tiloissa laattana on Concept Bianco (Tämäkään laatta väri oli listallamme ei missään tapauuksessa, kun esiteestä katselimme.)

      Poista
  5. Hienolta näyttää ja ilmeisesti muuttopäivä lähenee?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ekat yöt jo vietetty omassa kodissa ja hyvältähän se tuntuu :)

      Poista
  6. Hei,

    Paljonko teillä on toteutunut huonekorkeus eteisessä, laattaosuudella?

    VastaaPoista
  7. Kysyisin vielä KHH vetimet, ovatko Omegan ja minkä nimiset ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Omegan vetimet on kyseessä, nyt emme valitettavasti löydä tilauslistaa, missä tuo malli lukisi. Varmaan Omegan myyjäkin osaa kertoa, mitkä vetimet nämä ovat kun kysyy..

      Poista
  8. Onnea kauniista kodista! Mikä laatta ja saumalaasti keittiönne välitilassa on? Ihanat, haaveilen itsekin tiililadonnasta...

    ~heidi

    VastaaPoista