keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Tuulensuojalevyjä ja vesikattoa...

Sievitalon kirvesmiehet eivät turhia lepäile, kun kyseessä on talon rakentaminen. 10 päivää siiä, kun tavararekka ajoi pihaamme ensi kerran ja nyt talomme on jo tuulensuojalevyjen peitossa ja peltikate katolla paikallaan.

Ikkunat ja ovetkin ovat jo saapuneet jo odottavat paikalleen asennusta. Tällä hetkellä sisällä on todella pimeää, kun vain pääsisäänkäynnin aukosta päivänvalo pääsee kurkkaamaan sisälle.

Seinät levytettyinä ja aluskate päällä. Ei muutaku peltejä laitteleen.

Ikkunoiden paikat alkavat hahmottua ja noin silmämääräisesti ainakin ovat oikeilla paikoillaan.
Ikkunat ja ovet odottava siistissä nipussa paikallelaittoa.



Kattoäijät työn touhussa


Talomme on saanut peltikatteen päällensä. Se kävi Ruukin kavereilta nopsasti muutamassa tunnissa.

J & P

3 kommenttia:

  1. Samaa mallia täällä pyöritellään mielessä...Muutoksia tosiaan pitäisi tehdä myös. Juuri noin, että pääsisäänkäynti olisi talon etupuolella. Vaihtoehtoina Pihlajat 156 ja 148....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tsemppiä projektillenne. Itse pyörittelimme haluamamme pohjan excelillä ja otimme tämän jälkeen yhteyttä talotoimittajiin... Neuvottelut sujuivat suht joutuisasti, kun itse tiesimme mitä halusimme.

      Me päädyimme Lehmukseen pohjan mittojen vuoksi. Pihlajoissa molemmissa talo on pidempi, mutta kapeampi. nyt jo teki tiukkaa sovittaa kph, khh ja tv-huone samaan päätyyn...
      Pete

      Poista
  2. Meille tulee Raita 141, jonka pohjaa pyöriteltiin sellaisella ohjelmalla kuin Sweet Home 3D. Jään seurailemaan teidän projektin etenemistä, meillä alkaa elokuussa.

    VastaaPoista